Member | Народ, привіт! Вирішив от поділитися корисною темою, можливо комусь із вас знадобиться. Останнім часом прямо біда почав помічати, що сон не йде, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, як вичавлений лимон. Грішив на стрес, на дощі, а кохана каже: "Пора змінимо постільну білизну на якісну, а не цю синтетику із базару". І отут я пішов в інтернет.
Зізнаюсь, думав, що підбір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. І бязь, і ранфорс, і сатин... Я в таких термінах плавав, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.
Хлопці, це просто джерело інформації! Я провів десь годину. Там все як в підручнику: по поличках описані усі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є таблиця з описом щільності та того ж, скільки циклів прання витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.
Кілька відкриттів для себе виніс:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри суттєво різняться, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити напису «євро».
- От чесно, не знав, що фланель в спеку — це пекло, а сатин насправді охолоджує, тому що в цієї тканини структура особливе.
- На сайті розписано, як прати, щоб принт не зліз через місяць. Актуально для тих, у кого пральна машинка паше без вихідних.
Коротше кажучи вирішив взяти на пробу сатиновий набір від нашого виробника (підтримали українське). Поки політ нормальний — сплю як немовлята, тканина приємна до тіла, не збивається й не б'є струмом.
Словом, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підковдра — це не те, в що варто вникати, щиро раджу зазирнути інформацію на тому сайті. Реально зберігає і час, і гроші на підбір та рятує від покупки неякісної речі. Усім здорового відпочинку! |