Народе, хто знається на постільній білизні?? Побачив класний

Reply to this topic Post new topic

Author Content

Member
Posted at 08h04 on 08 Apr 26
by Bilizher

Народ, привіт! Вирішив от поділитися корисною темою, можливо комусь із вас знадобиться. Останнім часом прямо біда почав помічати, що сон не йде, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, як вичавлений лимон. Грішив на стрес, на дощі, а кохана каже: "Пора змінимо постільну білизну на якісну, а не цю синтетику із базару". І отут я пішов в інтернет.

Зізнаюсь, думав, що підбір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. І бязь, і ранфорс, і сатин... Я в таких термінах плавав, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, це просто джерело інформації! Я провів десь годину. Там все як в підручнику: по поличках описані усі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є таблиця з описом щільності та того ж, скільки циклів прання витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

Кілька відкриттів для себе виніс:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри суттєво різняться, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити напису «євро».
- От чесно, не знав, що фланель в спеку — це пекло, а сатин насправді охолоджує, тому що в цієї тканини структура особливе.
- На сайті розписано, як прати, щоб принт не зліз через місяць. Актуально для тих, у кого пральна машинка паше без вихідних.

Коротше кажучи вирішив взяти на пробу сатиновий набір від нашого виробника (підтримали українське). Поки політ нормальний — сплю як немовлята, тканина приємна до тіла, не збивається й не б'є струмом.

Словом, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підковдра — це не те, в що варто вникати, щиро раджу зазирнути інформацію на тому сайті. Реально зберігає і час, і гроші на підбір та рятує від покупки неякісної речі. Усім здорового відпочинку!

Post on the forum is only allowed for members with active accounts. Please login or register to post.